fredag 5 mars 2010

Lars Ohly är "...helt oitresserad av det." skriver Expressen om det faktum att hans son nu går på Nackaakademins gymnasium. Ett fristående gymnasium. Ohly är känd för sitt totala motstånd när det gäller fristående gymnasium, Han har gång efter annan i hätska ordalag kritiserat det faktum att det drivs skolor i annans regi än kommunens.
"Kaosskola" som han skrev i DN.

Är då Lars Ohly helt ointreserad av frågan att hans egen son går i friskola, eller är Lars Ohly ointreserad av sonens skolgång? Man undrar ju. För han måste ju känna en enorm oro över att sonen nu går i en kaossola som inte har behöriga lärare och drivs i bolagsform, Tre fel av tre möjliga i Ohlys liv.

Eller är det så som det är med de flesta av de röd-gröna företrädarna. Att så länge det är lagligt och finns så ska man nyttja det, för det får ju alla andra... men så fort de får chansen så ska de lägga ned och förbjuda så att alla har samma rätt - till ingenting. Fy för valfrihet, det kan ju få människor att börja tänka. Och tänkande människor är lite opålitliga, för de tenderar att välja bort och välja nytt.
Skenhelighet och dubbelmroral i en enda röra!

Vi inom alliansen arbetar med att se det som inte är bra, och förbättra det, se det som är bra och finslipa det. Vi är öppna för diskussion. Men vi kompromissar inte när det gäller valfriheten. Där väljer vi att satsa stort. Fler skolor, fler förskolor, fler vårdinrättningar, fler butiker och fler företag. Vi ser till att Sverige arbetar och håller vårt sociala säkerhetsnät finmaskigt så att ingen ska behöva trilla igenom.

Det gör vi Moderater och våra alliansvänner.
Vad gör det röd-gröna exprimentet?????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar