torsdag 14 oktober 2010

Tiden går

Tiden går väldigt fort. Nu är valet över och det resulterade i att Moderaterna fick ett förnyat förtroende att tillsammans med alliansen att leda Sverige framåt. Moderaterna är nu lika stora som Socialdemokraterna, trots detta fick vi inte egen majoritet och SD kom in i riksdagen. Det händer mycket en vanlig söndag i september.

SD kommer ALDRIG att få min sympati, mitt engagemang, min tid. Jag konstaterar att det finns tillräckligt många medborgare i Sverige som delar deras inställning till ekonomi, kultur, försvaret, frågor som gäller det sociala, utbildning, sjukvård samt integration så att de efter ett demokratiskt val kommer in i riksdagen. Det är skrämmande då detta parti har så dåligt självförtroende att de inte ens kan ta att andra människor talar om det som de som parti inte står ut med, en klok person sa att SD kommer att få mycket svårt att sitta kvar i bänkarna i riksdagen. Reagerar de som de gjorde i storkyrkan så kan jag inte annat än säga att femåringar har större impulskontroll och konfliktinsikt än dessa människor. SD är ett parti som inte anser att alla människor har ett lika värde, de som tycker så är små människor. Små människor med mycket rädsla och okunskap inom sig. Tyvärr.

Nu är det eftervalsdyningar det är lite som att skrapa trisslotter. Spännande men frustrerande. Många känner sig kallade..

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar