söndag 14 februari 2010

Superveckan

som lyfte Alliansen. 45.6%. Äntligen! Men jag väntar mig inget annat efter debatterna. Det blir tydligare och tydligare att det RödGröna exprimentet inte är samstämmiga, de har inte kommit överens om allt säger de. Nej det är helt rätt, de verkar inte ha kommit överens om speciellt mycket. Mer än att man inte behöver komma överens om allt innan valet. Jag avundas inte Mona, att få ihop herrarna Ohly och Eriksson, mota fru Wetterstrands stjärnstatus i grind och utöver det försöka vinna sina egnas förtroende. Att förlora alla förtroendemätningar mot sittande statsministern kan inte vara upplyftande, men det talar klarspråk, S har och kommer att ha stora problem denna valrörelse. Det ska bli intressant att följa denna "realitysåpa".

Kylan biter sig fast, det som slår mig är att så många talar om denna (varga)vinter som om de aldrig har sett snö förut. Men jag har klara minnen från förr, ja jag är inte så förtvivlat gammal, men då var det faktiskt snö till efter sportlovet i Stockholmstrakten. Och sportlovet har alltid varit v9! Så jag tänker faktiskt älska snön ett par veckor till, tids nog kommer våren, tids nog, det lovar jag.

onsdag 10 februari 2010

Nu börjas det...

Tiden är alltså inne, eller är den det? Jag har tänkt så mycket på att jag ska blogga, men tiden, denna frånvarande vara i mitt liv, har signalerat att - blogga - är inte riktigt tidseffektivt. Så varför? Ja, nu är det val 2010 och jag har en önskan om att få representera Lidingö i riksdagen och i kommunfullmäktige.

Välkomna in i min tankevärld, dela mina tankar gällande politik och samhälle. Och kanske lite annat också, jag har många tankar om mycket.

Så, nu börjar vi. Välkomna!